Aftermovie

Is er een gebeurtenis die je niet wil vergeten? Laat deze vereeuwigen op beeld door middel van een event video!    

Eventvideo’s worden ook vaak gebruikt als promotiemateriaal voor volgende edities.    

Wanneer mensen zien hoe leuk anderen het hadden, willen ze dit zelf ook meemaken. Een eventvideo is een goede manier om dit in beeld te brengen en mensen hiervan te overtuigen.   

Shot4Media kan een eventvideo van begin tot eind voor jou realiseren. 

Stel je eens voor dat je je evenement via een mooie video op een aantrekkelijke manier kunt presenteren aan zowel iedereen die aanwezig als afwezig was?    

Mensen krijgen door een eventvideo een goed idee van de sfeer en beleving van het evenement en zullen dan terugkijken op een positieve ervaring. Mensen die er niet bij waren zullen na het zien van de video sneller geneigd zijn om er de volgende keer wel bij te zijn. 

Om te laten zien waar je als bedrijf mee bezig bent en welke successen je hebt behaald worden er regelmatig evenementen georganiseerd.    

Om op deze gebeurtenis terug te kunnen kijken en om deze onder de aandacht van anderen te brengen kan je een eventvideo laten maken.   

Wat loop je mis wanneer je geen eventvideo laat maken? 

Contact

Bij Shot4Media werken we met je samen in acht stappen, van idee tot eindproduct.  

Meer weten? Bekijk onze volledige werkwijze hier.  

Heb je al een goed idee voor een video en wil je advies over de uitvoering? Plan een gratis strategiesessie in waar we jouw doelen en uitdagingen bespreken.  

Heb je algemene of andere vragen? 

Ervaring

Shot4Media heeft al meer dan 6 jaar ervaring met het maken van videocontent. Daardoor weten wij als geen ander hoe we jouw doelgroep online kunnen bereiken door middel van video’s.  

In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 100 bedrijven/organisaties geholpen met het maken van bedrijfvideo’s.

Deze bedrijven of organisaties hebben al bij Shot4media een eventvideo laten maken.

Ga naar de inhoud