Video testimonial

Er bestaat geen betere reclame dan mond op mondreclame. En hoe mooi zou het zijn als je deze verhalen ook online kunt delen met anderen. Wanneer mensen zich online positief over jouw bedrijf uiten, zal dit zorgen voor nieuwe klanten. In een video testimonial vertellen klanten over hun ervaring met jouw product of dienst.   

Shot4Media kan dit voor je realiseren. Benieuwd naar de opties? 

Hoe fijn zou het zijn als je jouw producten en/of diensten niet zelf hoeft te verkopen aan nieuwe klanten? Maar, dat jouw ambassadeurs dit voor jou doen.    

Stel je eens voor dat je je nieuwe product of dienst via een mooie video op een aantrekkelijke manier kunt presenteren door middel van een tevreden klant of ambassadeur, die uitlegt dat zij het product of de dienst hebben uitgeprobeerd en er zeer tevreden over zijn? Hiermee kun je twijfelende consumenten en potentiële klanten een extra zetje geven om je nieuwe product of dienst een kans te geven, want iemand anders heeft al uit ervaring gezegd er blij mee te zijn.   

De video testimonial kan ook een gelegenheid zijn om uit te leggen hoe apparaten of diensten werken voor consumenten die zich daar moeilijk een voorstelling bij kunnen maken, omdat ze het nog nooit eerder hebben gezien. Zo krijgen mensen een goede positieve indruk van wat je ermee kan en kunnen dan bij zichzelf gaan bedenken of zij dat goed kunnen gebruiken. Dat verlaagt de drempel om je nieuwe product of dienst zelf te gaan uitproberen.  

Een advertentie die alleen bestaat uit tekst of een foto van het nieuwe product of de nieuwe dienst valt niet op en is niet onderscheidend. Voor veel mensen geldt toch: eerst zien, dan geloven.    

Een video testimonial kan zorgen voor meer resultaat. Een video zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.   

Ben jij benieuwd wat Shot4Media voor jou kan betekenen op het gebied van video testimonials? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onbekend maakt onbemind. Consumenten zijn over het algemeen voorzichtig met iets kopen of huren wat ze nog niet kennen. Ze worden graag eerst overtuigd van de meerwaarde van een product of dienst.  

Je kunt de beste producten of diensten op de markt brengen, maar soms is het niet genoeg om ze gewoon te presenteren aan potentiële klanten.    

Wat kunnen de gevolgen zijn voor jou op het moment dat jouw product of dienst niet goed wordt verkocht? 

Contact

Bij Shot4Media werken we met je samen in acht stappen, van idee tot eindproduct.  

Meer weten? Bekijk onze volledige werkwijze hier.  

Heb je al een goed idee voor een video en wil je advies over de uitvoering? Plan een gratis strategiesessie in waar we jouw doelen en uitdagingen bespreken.  

Heb je algemene of andere vragen? 

Ervaring

Shot4Media heeft al meer dan 6 jaar ervaring met het maken van videocontent. Daardoor weten wij als geen ander hoe we jouw doelgroep online kunnen bereiken door middel van video’s.  

In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 100 bedrijven/organisaties geholpen met het maken van bedrijfvideo’s.

Deze bedrijven of organisaties hebben al bij Shot4media een video testimonial laten maken.

Ga naar de inhoud